Tihanyi Béla informatikai versenyt tartottak Csepregen – Első helyezést értek el a szombathelyi evangélikus diákok

Tihanyi Béla informatikai versenyt tartottak Csepregen – Első helyezést értek el a szombathelyi evangélikus diákok

Share this content.

Forrás: vaskarika.hu
Csepreg – Sokéves hagyománynak megfelelően idén is megrendezték a csepregi Nádasdy Tamás Szakközépiskolában az intézmény egykori igazgatójáról elnevezett informatikai emlékversenyt.

December elsejére szervezte a Nádasdy Tamás Közgazdasági, Informatikai, Műszaki Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium a Tihanyi Béla informatikai versenyt. A korábbi hagyományokkal szakítva, az idén vetélkedő formájában zajlott a hetedikes és nyolcadikos általános iskolások között a tudáspróba. A versenyen használt szoftvert Takács Tibor tanár és rendszergazda fejlesztette ki az intézmény diákjainak közreműködésével.

A kétfordulós interaktív játékon 15 csapat mérkőzött meg. Az első fordulón a helyes válaszokkal pontokat lehetett gyűjteni, a másodikon már tétje volt a tudásnak: a tanulók el is veszíthették a korábban megszerzett pontjaikat. Az izgalmat fokozta, hogy minden kérdés után azonnal látható volt a csapatok helyezése.

A vetélkedőn szoros végeredmény született. A dobogós helyeket a következő iskolák szerezték meg:

1. Reményik Sándor Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 
2. Soproni Gárdonyi Géza Általános Iskola
3. Szombathelyi Zrínyi Ilona Általános Iskola

Címkék: informatika - Csepreg -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!