Csodabogár Kelenföldön?

Csodabogár Kelenföldön?

Share this content.

Szöveg: Galambos Ádám. Fotó: Csapó Dorottya, Molnár Kata
Budapest – Június utolsó hetében napközis hittantábort tartottak a kelenföldi evangélikusok. A Csodabogár kihajózik címmel meghirdetett nyári tábor idei „főszereplője” Csodabogár volt, aki nemcsak emblematikus figurája volt a hétnek, de ő vezette a naponkénti csodatársasjátékot.

„Mivel egész évben a csodákról volt szó a családi istentiszteleteken, így adta magát, hogy a tanév zárásaként a táborban is a csodák kerüljenek középpontba. Ehhez hívtuk segítségül Jónás történetét, és a benne található három kiemelt csodát” – mondta el szerkesztőségünknek Gáncs Tamás igazgató lelkész, a tábor vezetője. A lelkes vezetői csapat gerincét a havi rendszerességgel megtartott családi istentiszteleteket előkészítő „stáb” alkotta, a résztvevők között pedig új arcok, új gyermekek is megjelentek, ami igazán nagy öröm (csoda!) volt mindenkinek.

A táborból nem hiányzott idén sem a táborsláger, a sok-sok sport és játék, és megannyi találkozás egymással és a csodák Urával. A vendégzsonglőr, a látogatás a Csodák Palotájába, a papírcethal készítés és a sok-sok hétköznapi csoda mind-mind gazdagították az idei, harmadik napközis tábort. „Csodás hét volt! Csodás év volt!” - állapították meg a szervezők, hozzátéve azt a hitvallást, amit egyik evangélikus énekünkben éneklünk: „Az Úr csodásan működik!”. Folytatás következik: 2014. szeptember 6-án 9.30-kor a családi istentiszteleten a kelenföldi evangélikus templomban.

 

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!