Diákok segítettek a szarvasi ételosztásban

Diákok segítettek a szarvasi ételosztásban

Share this content.

Forrás: Facebook.com / Angyali Segítség az Ótemplomból
Szarvas – 2018. április 15-én ismét ételt osztott a kis lelkes ótemplomi csapat. Az alkalom különlegességét az adta, hogy diákok segítettek nekik, hiszen egy pályázat volt a fő támogatója a vasárnapi alkalomnak.

Kösz, hogy jössz! címmel Galó Tamás és a szenvedélybeteg klub többi munkatársa írta ezt a pályázatot, amelynek lényege, hogy mind többen ismerjék meg az Ótemplomi Szeretetszolgálat munkáját, és abba a közösségi szolgálat keretében sokan be is kapcsolódjanak. A fiatalok a vasárnap reggeli pihenést áldozták fel, hogy a szarvasi szegényeken segítsenek. Ezt a jókedv és a közösségi élmény kárpótolta és az a jó érzés, melyet csak azok tudnak megtapasztalni, akik önzetlenül tettek már valamit az életükben a másik emberért. 

Hivatkozások: További képek. -
Címkék: ételosztás - Szarvas -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!