Diakóniai szakmai tréningeket hirdettek szociális intézmények munkatársai számára

Diakóniai szakmai tréningeket hirdettek szociális intézmények munkatársai számára

Share this content.

Forrás: EHE
Budapest – Az Evangélikus Hittudományi Egyetem az EFOP 3.5.2-17-2017-00003 számú, Duális és gyakorlatorientált felsőoktatási képzések fejlesztése és oktatási innováció a szociális munka és a segítő szakmák terén a dél-alföldi régióban elnevezésű pályázat célkitűzései szerint 60 órás diakóniai szakmai tréningeket hirdet meg szociális intézmények munkatársai és segítő hivatásokban dolgozók részére.

A képzéseken 30 kreditpont szerezhető, egyben az ősszel induló szupervizor – diakóniai mentor szakirányú továbbképzés felvételi feltétele is 30 óra saját élményű szupervíziós folyamat vagy a fenti képzések valamelyikének elvégzése. 

A tréningek március második felében indulnak Szarvason. A képzések oktatói az evangélikus diakóniában dolgozó szakemberek és lelkészek, valamint az Evangélikus Hittudományi Egyetem oktatói. A mellékletben megtalálható plakátok tartalmazzák a legfontosabb információkat, illetve az érdeklődők a megadott e-mail-címen feltehetik további kérdéseiket.

 
 
 
Csatolt állományok: 60oras.pdf -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!