Dönts okosan! – 13. KÖSZI Életfonal életvezetési tábor

Dönts okosan! – 13. KÖSZI Életfonal életvezetési tábor

Share this content.

Forrás: KÖSZI
Piliscsaba – Többször előfordult már, hogy nehezen tudtál dönteni, mert féltél a következményektől? Halogatod az elhatározást, mert nem mered letenni a voksodat? Van olyan dolog, amit megbántál, és utólag másképp választanál? Hogyan kell aztán egy rossz döntést kezelni? Mottó 2019-ben: Dönts okosan!

Légy éppen dilemmában vagy általában döntésképtelen, mi segítünk, hogy jobban kezeld a döntési helyzeteket, merj választani, és szembe tudj nézni a következményekkel. Ehhez azonban először meg kell hoznod azt a döntést, hogy eljössz a Keresztény Önkéntesek Szövetsége az Ifjúságért és Gyermekekért Egyesület (KÖSZI) Életfonal táborába, amely tizenéveseknek szól. Egy vidám és humoros közösség, új barátságok és szerelem, izgalmas programok, tánc, zene és tavaszi újjászületés vár Rád!

Tizenévesnek lenni sosem volt könnyű: igazi barátokat találni, megállni a helyünket a suliban, kijönni a szüleinkkel és meghódítani a kiszemeltünket. Ezért jó, ha van egy hely, ahol tudhatod: közénk tartozol. Elmondhatod, ami bánt, és garantáltan jókedvre derítünk, izgalmas programokban van részed, miközben bölcsebb leszel életed nagy kérdéseiben is.

A KÖSZI Életfonal egy olyan életvezetési tábor, ahol a tizenéveseket foglalkoztató kérdésekről lehet őszintén beszélgetni és megoldásokat találni. Kiscsoportos beszélgetések, interaktív drámafoglalkozások, műveltségi vetélkedők, közösségépítő játékok és más izgalmas programok várják a táborozókat egy felejthetetlen, négynapos hétvége alatt. Pezsgő, vidám hangulat, szeretetteljes közösség és igaz barátok várnak mindenkit egy tavasziasan zöldellő, gyönyörű környezetben.

Nem csak elkötelezett, de sokéves tapasztalattal rendelkező animátoraink, táborszervezőink gondoskodnak arról, hogy a fiatalok új barátokra és megértő, szeretetteljes közösségre leljenek a táborok alatt. Célunk, hogy személyes példamutatás útján a fiatalokkal megismertessük mindazokat az értékeket, amelyeket mi is követünk.

Korosztály: 7–12. osztályosok (a 2018/2019-es tanévben)
Helyszín és időpont: Piliscsaba, 2019. április 4–7.
A költséghozzájárulás, kedvezmények és technikai részletek pontos leírása a KÖSZI honlapján olvashatók:
www.koszi.net
További információ: Szalai Nóra kapcsolati és operatív munkatárs +36-30/791-8664, koszi@koszi.net
 

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!