Összegző tanulmánykötet jelent meg a 2018-as DOSZ-konferenciáról

Összegző tanulmánykötet jelent meg a 2018-as DOSZ-konferenciáról

Share this content.

Forrás: DOSZ, nyirgorkat.hu
Budapest – Megjelent a Doktoranduszok Országos Szövetsége (DOSZ) Hittudományi Osztályának 2018-as tanulmánykötete. A 27 tanulmányt online olvashatják az érdeklődők. Többek között Béres Tamás, Baloghné Vincze Katalin, Lászlóné Agod Anett, Szűcs Kinga evangélikus teológusok írásait is.

A DOSZ Hittudományi Osztálya minden évben megrendezi a Fiatal kutatók és doktoranduszok nemzetközi teológuskonferenciáját, melyre 2018-ban február 9. és 11. között került sor Pécsett.

A konferencián elhangzó előadások írott változata olvasható a most megjelent tanulmánykötetben, mely online letölthető: INNEN.

Az érdeklődők 27 tanulmányon keresztül ismerhetik meg a kurrens vallástudományi és teológiai kutatások legfrissebb eredményeit.

Az osztály a soron következő nemzetközi konferenciáját 2019. március 1-től 3-ig a nyíregyházi Szent Atanáz Görögkatolikus Hittudományi Főiskolán fogja megszervezni. Előadóként, illetve résztvevőként regisztrálni lehet a rendezvény honlapján: ITT.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!