Egy honlap könyvmolyoknak

Egy honlap könyvmolyoknak

Share this content.

Szöveg: Boda Zsuzsa
Budapest – A jelenlegi karantén időszakban talán gyakrabban tesszük fel a kérdést az otthoni könyvespolc előtt állva: mit olvassak? Ha szeretnénk mások véleményét is kikérni a például öt éve vásárolt vagy épp a múlt karácsonyra ajándékba kapott, de általunk még nem olvasott könyvekről, bátran keressük fel a Moly.hu honlapot. Itt még a Luther Kiadó kiadványairól is sokoldalúan tájékozódhatunk.

A https://moly.hu/ -t az Evangélikus Élet akkor még hetilap korábbi tervezőszerkesztője, Nagy Bence és csapata találta ki és hozta létre. Ahogy a bemutatkozásban olvashatjuk: „A Moly olvasástámogató szolgáltatás. Célja, hogy az embereket olyan olvasmányélményekhez segítse, amelyek által többek lesznek.”

A felhasználóknak lehetőségük nyílik másokkal megosztani az általuk olvasott könyvvel kapcsolatos véleményüket (pl.: https://moly.hu/konyvek/varga-gyongyi-remeny-s-eg), elolvashatják mások véleményét, készíthetnek maguknak várólistát, nyomon követhetik kedvenc szerzőjük vagy kiadójuk bejegyzéseit – moly-os szóval élve "karcait" – vagy kihívásokat tehetnek közzé.

A honlapon a Luther Kiadó is jelen van – nemcsak a kiadványaival, hanem az utóbbi évek újdonságairól megjelent recenziókkal, interjúkkal, könyvbemutató videófelvételekkel: https://moly.hu/tagok/luther_kiado. Mindenkit arra bátorítunk, hogy keresse fel a Luther Kiadót a moly.hu-n is, és ajánlja másoknak is egyházi kiadványainkat.  

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!