Egyházunk vezetőségével találkoztak az Állami Számvevőszék képviselői

Egyházunk vezetőségével találkoztak az Állami Számvevőszék képviselői

Share this content.

Forrás: aszhirportal.hu. Szöveg: Gulyás Kata
Budapest – Újabb egyházi vezetők látogatásával folytatódott az Állami Számvevőszék egyházi találkozóinak sorozata. Ezúttal a Magyarországi Evangélikus Egyház vezetői érkeztek az ÁSZ székházába, ahol Warvasovszky Tihamér alelnök és Salamon Ildikó, az ÁSZ tervezési vezetője fogadta őket. A megbeszélésen szó esett a Magyarországi Evangélikus Egyház mint intézményfenntartó számvevőszéki ellenőrzési tapasztalatairól is.

Az ÁSZ évek óta visszatérően szervez egyeztetéseket egyházi vezetőkkel. Idén a Magyarországi Református Egyház vezetőinek látogatásával vette kezdetét a találkozók sora június 13-án, ezt követően pedig a Magyarországi Baptista Egyház vezetői látogattak el az ÁSZ székházába augusztus 14-én. Szeptember 18-án a Magyarországi Evangélikus Egyház részéről dr. Fabiny Tamás elnök-püspököt és kísérőit fogadták az ÁSZ vezetői.

Az alkalomról részletes beszámolót itt olvashatnak.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!