Egyszázaléknyi segítség – Ételosztással a rászorulókért

Egyszázaléknyi segítség – Ételosztással a rászorulókért

Share this content.

Forrás: Facebook.com / Angyali Segítség az Ótemplomból
Csabacsűd – A Magyarországi Evangélikus Egyház és a Csabacsűdi Evangélikus Egyházközség szervezésében az Ótemplomi Szeretetszolgálat segítségével ételosztás volt Csabacsűdön, a szeretetotthon előtt 2018. május 18-án délután.

Nagyon sokan fogadták el a meghívást, és eljöttek egy tál babgulyásért, melyet ismételten Pásztor Mátyás és csapata főzött. Ahogy fogalmazott Matyi: „55 kg hús, 20 kg bab, 20 kg krumpli és sok-sok szeretet. De kellett hozzá 1% fűszer és ízesítő is. Anélkül ehetetlen lenne az egész!”

Ma a főzéssel az 1%-ra hívták fel a figyelmet. Ami ugyancsak nagyon tud hiányozni, ha nem ajánlják fel. Mert ez adja meg az ízét az adózásnak. Az adó 1%, mellyel mi rendelkezhetünk!

A mai napon éjfélig még rendelkezhetünk róla. Ne felejtsük el: Magyarországi Evangélikus Egyház, technikai szám: 0035!

Hivatkozások: További képek. -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!