Május 20-ig rendelkezhetünk adónk 1+1 százalékáról!

Május 20-ig rendelkezhetünk adónk 1+1 százalékáról!

Share this content.

Szöveg: Evangélikus.hu
Budapest – Idén is van lehetőség minden adózó számára, hogy rendelkezzen az összevont adóalap után befizetett személyi jövedelemadója 1+1%-áról. Már csak pár nap van hátra, hiszen 2020. május 20-ig rendelkezhetünk. Az elektronikus személyijövedelemadó-bevallás tervezetek az adóhatóság honlapján. A tervezet elfogadása után már rendelkezni is lehet az egyszerű, online felület segítségével.

Kérjük támogassák a Magyarországi Evangélikus Egyházat és az evangélikus alapítványokat, rendelkezzenek 1+1%-ukról! Hálásak vagyunk minden felajánlásért!

Segítség a kitöltéshez:

SZJA-bevallással kapcsolatos tudnivalók: https://www.nav.gov.hu/nav/szja/szja(külső hivatkozás)

19SZJA webes kitöltő-program VAGY e-SZJA felületekre kattintva: https://eszja.nav.gov.hu/app/login/#login(külső hivatkozás)

  • Ügyfélkapu
  • Elektronikus személyi igazolvány
  • Telefonos azonosítás

alapján lehet belépni, majd rendelkezni.

Magyarországi Evangélikus Egyház és evangélikus alapítványok támogatásáról további információk: https://egyszazalek2020.lutheran.hu/

Címkék: adó - egyszázalék - kampány -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!