Együtt – Beszámoló a csővári és a penci evangélikus gyülekezetek fiataljainak táboráról

Együtt – Beszámoló a csővári és a penci evangélikus gyülekezetek fiataljainak táboráról

Share this content.

Szöveg: Zérczi Zsanett
Csővár – A csővári és a penci evangélikus gyülekezetek fiataljai több mint tíz év után először tartottak ifjúsági hetet július 10–14. között a nagybörzsönyi Reménység házban. Zérczi Zsanett idén konfirmált fiatalunk személyes beszámolóját olvashatják.

Idén nyáron a szokásos penci tábor helyett Nagybörzsönyben rendezték meg az ifjúsági tábort. Hétfőn miután elfoglaltuk a szállást, a helyi iskolában kaptunk ebédet, s a hét többi napján is.

Czöndör István tisztelendő úr, Lestyánné Babinszki Zsuzsa és Sebján Orsolya néni minden reggel finom reggelivel várt minket, majd a templomba mentünk. A délelőttök kreatív foglalkozásokkal teltek, a délutánok pedig kirándulásokkal. Este ízletes vacsi fogadott minket. A nap végén esti istentiszteleten vettünk részt.

Az egész hét nagyszerűen telt: sokat nevettünk, beszélgettünk, játszottunk, kirándultunk. A hét során a barátságok szorosabbra fonódtak. Pénteken úrvacsorát vettünk, majd hazaindultunk. Szívesen mennék jövőre is!

Címkék: Csővár - tábor - Észak -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!