Az Evangélikus Hittudományi Egyetem közleménye a nyelvvizsga nélküli oklevelek visszamenőleges kiadásáról

Az Evangélikus Hittudományi Egyetem közleménye a nyelvvizsga nélküli oklevelek visszamenőleges kiadásáról

Share this content.

Forrás: EHE
Budapest – A Kormány 101/2020. (IV. 10.) Kormányrendeletének 6. §-a értelmében, aki 2020. augusztus 31-ig sikeres záróvizsgát tett, mentesül az oklevél kiadásának előfeltételéül előírt nyelvvizsga letételének kötelezettsége alól. Az Evangélikus Hittudományi Egyetem Tanulmányi Titkársága elektronikus úton, legkésőbb 2020. április 17. (péntek) 10:00-ig veszi fel a kapcsolatot azon hallgatókkal, akik a 2019/2020-as tanév első félévét (2020. január 31.) bezárólag tettek sikeres záróvizsgát és az oklevélszerzéshez szükséges nyelvvizsga-követelményeket nem teljesítették.

Ha a jelzett időpontig a hallgatók nem kapnának emailt, kérjük, vegyék fel a Titkársággal a kapcsolatot a tanulmanyi.teol@lutheran.hu címen.

Az okleveleket erre vonatkozó külön kérelem nélkül kiállítjuk és várhatóan 2020. szeptember 4-i diplomaosztón adjuk át, vagy azt követően – előzetes egyeztetés szerint – a titkárságon vehetőek át.

Azok a hallgatók, akik a 2019/2020-as tanév második félévében (2020. augusztus 31-ig) sikeres záróvizsgát tesznek, de megfelelő nyelvvizsgával nem rendelkeznek, szintén oklevelet szereznek.

Az érintett hallgatóknak külön erre vonatkozó kérelem nélkül kiállítjuk az oklevelet.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!