Elhunyt dr. Foltin Brúnó

Elhunyt dr. Foltin Brúnó

Share this content.

Forrás: Facebook.com / Péteri Erős Vár
Péteri – „Tisztelettel és szeretettel gondolunk dr. Foltin Brúnóra, Péteri, Mende, Gyömrő települések evangélikus gyülekezeteinek nyugalmazott lelkészére, aki 2019. január 25-én hazaköltözött Megváltójához” – írták a Péteri Erős Vár Facebook-oldalon.

„Szavakkal és keze munkájával 25 éves péteri lelkészi szolgálata alatt az érte is meghalt és feltámadott Jézus Krisztust hirdette. A Péteri Evangélikus Egyházközség saját halottjának tekinti volt lelkészét. Osztozik a család fájdalmában, és imádságos szívvel fordul feléjük. Isten a mi erősségünk és támaszunk!” – írták.

Frissítés:

Információink szerint a temetés 2019. február 16-án, szombaton 13 órakor lesz. A szertartás a péteri evangélikus templomban kezdődik, majd ezt követően vesznek tőle búcsút a helyi temetőben. A temetés szolgálatát dr. Fabiny Tamás püspök végzi. Koszorúmegváltást - a Péteri Evangélikus Egyházközség javára - a templomi perselybe helyezve vagy a 65100015-10000207 számlaszámra kérik.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!