Elmarad idén az Ökumenikus Diákfilmszemle

Elmarad idén az Ökumenikus Diákfilmszemle

Share this content.

Forrás: Ökumenikus Diákfilmszemle
Budapest – Az Ökumenikus Diákfilmszemle szervezőbizottsága tekintettel a koronavírus-járványra 2020. április 6-án meghozta döntését, hogy az idei filmszemle elmarad. „A filmszemlénk legfontosabb, központi része, a döntő, ami az alkotók és a zsűri találkozása, pont egy olyan összejövetel, ami nagyon nem ajánlatos, sőt tiltott; – és gyakorlatilag most már biztos, hogy a tervezett időpontban, május 23-án is még az lesz” – írta szerkesztőségünknek Wettstein József főszervező.

A tájékoztatás szerint egy évvel elhalasztják a mostani versenyt, de jövőre meg fogják engedni, hogy a mostani 12. osztályosok, akik akkor már túl lesznek a középiskolán, kivételesen szintén nevezhessenek.

 

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!