Először szerveztek a Szombathelyi Evangélikus Egyházközség fiataljai biciklis túrát

Először szerveztek a Szombathelyi Evangélikus Egyházközség fiataljai biciklis túrát

Share this content.

Szöveg és riport: Ádám Eszter, Pusztai Krisztina, Credo Rádió, fotó: Menczinger Tamás
Szombathely – Először szerveztek a Szombathelyi Evangélikus Egyházközség fiataljai biciklis túrát, nyolcan tekerték körbe a Balatont. A szombathelyi ifjúsági munka a Keresztyén Ifjúsági Egyesület égisze alatt zajlik.

A KIE-ben fontos szerepe van a sportnak, ezért szervezték ezt a különleges tábort. A túra során naponta tartottak olyan pihenőt is, amikor imádságban Isten elé vittek a résztvevők fontos, mindenkit érintő ügyeket. Imádkoztak a vírushelyzet gazdasági áldozataiért, az árvákért, az özvegyekért, azokért, akik magányosak és a teremtett világunkért is. Ekkor olvasták el az idei evangélikus Útmutató napi igéit és áhítatát. A test és a lélek összhangját tapasztalhatták meg a fiatalok.

 

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!