Éltető sodrásban

Éltető sodrásban

Share this content.

Riporter: Horváth-Bolla Zsuzsanna, videó: Győri András Timótheus, fotó: VivienNaomi Photography/Harmat Kiadó
Budapest – Zámbori Soma és Fazekas Rita 18 éve házasok. Az idei házasság hete arcaiként ők kerülnek a középpontba február közepén. Kapcsolatukról, házasságukról, családjukról, életük alakulásáról, elhivatottságukról beszélgettünk.

 

Az interjú szerkesztett formában az Evangélikus Élet magazin 2018. február 11-én megjelenő számában olvasható.

 

Zámbori Soma színész, szinkronszínész.
Korábban öttusázott, olimpiai bajnoknak készült, de egy baleset miatt álma szertefoszlott.
Jelentkezett a Színművészeti Főiskolára, ahol (a közben Színház- és Filmművészeti Egyetemmé lett intézményben) Benedek Miklós osztályában 2002-ben szerzett diplomát. Játszott a Radnóti Miklós Színházban, a Budapesti Kamaraszínházban és a Szolnoki Szigligeti Színházban.

Jelenleg filmek szinkronizálásával foglalkozik, többek között Ashton Kutcher, Paul Bettany, Ryan Gosling, Jude Law, Woody Harrelson és Justin Timberlake magyar hangja.

 

Dr. Fazekas Rita az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán végzett jogászként. Többéves ügyvédjelölti, majd cégjogászi munka után, a jogi szakvizsga letételét követően 2009-ben megalapította saját ügyvédi irodáját. Később rátalált a mediációra mint alternatív vitarendezési módszerre, és azóta folyamatosan képzi magát e területen. 2012 őszétől szünetelteti ügyvédi tevékenységét. 2014 májusában csatlakozott a Közép-Európai Mediációs Intézethez (KEMI), melynek mediátora, 2017-től pedig egyik alelnöke. Jelenleg családi, párkapcsolati, válási mediációval foglalkozik, de szívügye a resztoratív (helyreállító) technikáknak az iskolai és egyéb közösségekbe történő bevezetése és alkalmazása is. 

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!