„...én vagyok...” (Lk 24,39b) – Rajzpályázat és verseny

„...én vagyok...” (Lk 24,39b) – Rajzpályázat és verseny

Share this content.

Forrás: MEE OI GYÜMI
A Magyarországi Evangélikus Egyház Országos Irodájának Gyülekezeti és Missziói Osztálya rajzpályázatot és versenyt hirdet. Szeretettel várjuk az egyénileg vagy csapatban, gyülekezetben vagy közösségben elkészített alkotásokat!

Készíts, alkoss egy művet, mi feltöltjük a honlapunkra! A legjobb alkotásokat az országos evangélikus hittanversenyen értékes ajándékokkal jutalmazzuk. Március 30-án személyesen is lehetőséged lesz átvenni a nyereményed.

Téma: Jézus élete Lukács evangéliuma szerint
Beküldési határidő: 2019. február 28.
Beküldési postacím: Magyarországi Evangélikus Egyház – Országos Iroda – Gyülekezeti és Missziói Osztály, 1085 Budapest, Üllői út 24. A borítékra kérjük ráírni: Rajzpályázat
Korcsoportok: 3–6, 7–12 és 13–16 év
Zsűri: Kállai Nagy Kriszta illusztrátor, Wölfel Mihály teológushallgató és Galambos Ádám újságíró
Jutalom: értékes nyeremények (élményprogramok, ajándékutalványok)
Elkészítési technikák: a pályaművek bármilyen technikával készülhetnek, csak a képzelet szab határt (ceruzarajz, festés, 3D, zsírkréta...)

Ha kérdésed van, vagy segítségre szorulsz, bátran keress minket!

Mrkva Renáta: mrkvarenata@gmail.com

Csatolt állományok: rajzpályázat kiírás.pdf -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!