Tengelyek – ROHÓ-kiállítás a dunaújvárosi evangélikus templomban

Tengelyek – ROHÓ-kiállítás a dunaújvárosi evangélikus templomban

Share this content.

Forrás: dunaújvaros.com, Stermeczki András
Dunaújváros – Dunaújvárosi alkotó bemutatójával folytatódik a kiállítások sorozata az evangélikus templomban: Rohonczi ROHÓ István önálló tárlatát láthatják a vendégek Tengelyek címmel.

Új önálló kiállítással jelentkezik Rohonczi ROHÓ István. A dunaújvárosi művész-tanár plasztikáiból Tengelyek címmel nyílik tárlat az evangélikus templom közösségi termében. ROHÓ alkotásait ráadásul 2020. október 16-tól láthatják – a kiállítás megnyitójára 17 órától várják a vendégeket.

A tárlat anyagát  Stermeczki András lelkész ajánlja majd az érdeklődők figyelmébe, az eseményen közreműködik a Quintia zenekar – a Beke Beáta, Kurina Laura, Németh Irma, Péter Kata és Pocsai Mária összeállítású formáció korszakokon és stílusokon átívelő összeállítással színesíti a megnyitót.
 

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!