Erre költik az evangélikusok az adóm 1%-át? – Akkor megnyugodtam

Erre költik az evangélikusok az adóm 1%-át? – Akkor megnyugodtam

Share this content.

Forrás: diakonet.hu, szöveg: Hajdú Tibor
Tótkomlós – A Magyarországi Evangélikus Egyház 1%-os kampányának részeként megvalósuló országos ételosztás következő állomása Tótkomlós volt.

A Tótkomlósi Evangélikus Szeretetszolgálat Szpisák Attila lelkész vezetésével a Mesterségek Házában tartott ételosztást 2018. május 11-én, pénteken. Már kora délután sokan gyülekeztek a katonasági gulyáságyú előtt.

A 600 adag finom babgulyás, amelynek jó ízét a szeretetszolgálat szakácsa, az alapanyagok minőségét pedig a szeretetszolgálat élelmezésvezetője biztosította, hamar elfogyott.

Jó hír a rászoruló tótkomlósiaknak, hogy pünkösdvasárnap vacsoraidőben újra „harcba küldik” a gulyáságyút a Szent István téren.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!