...jót tenni jó! – Ételosztás Dombóváron az ökumenikus imahéten

...jót tenni jó! – Ételosztás Dombóváron az ökumenikus imahéten

Share this content.

Szöveg és fotó: Szabó Szilárd
Dombóvár – Az ökumenikus imahét közepén, 2016. január 19-én, csütörtökön ismét meleg ételt osztott a Dombóvári Evangélikus Egyházközség. Ökumenikus összefogással, egyházi és világi önkéntesekkel mintegy 600 adag meleg étel jutott a rászorulók asztalára.
Hagyomány a városban, hogy az ökumenikus imahét során a hívek adományaikkal is támogatják az ételosztásokat.  A kaposszekcsői Evangélikus Diakóniai Otthon konyhájában főtt ételből az Ági Önkormányzat segítségével és közreműködésével a község rászorulói is részesültek. 

A Dombóvári Evangélikus Egyházközség a továbbiakban is szeretne meleg ételt osztani a rászorulóknak, havonta egy alkalommal. Aki teheti és lehetősége van rá, adományaival, önkéntes munkájával, jelenlétével támogathatja az egyházközség kezdeményezését.

Bővebb információ iránt érdeklődni lehet az egyházközség elérhetőségein, illetve a dombovariev@gmail.com email címen. 

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!