Ételt osztottak a rászorulóknak Szarvason a teológusok

Ételt osztottak a rászorulóknak Szarvason a teológusok

Share this content.

Forrás: Facebook.com / Angyali Segítség az Ótemplomból
Szarvas – Szakadó hóesésben osztották az ételt a rászorulóknak azok a teológusok, akik teológusnapon vettek részt 2017. december 3-án, Szarvason. Immáron 9. alkalommal érkeztek Szarvasra az Evangélikus Hittudományi Egyetem hallgatói szolgálatra. Kilenc teológus vett részt az Ótemplomban, az Újtemplomban az istentiszteleten Réz-Nagy Zoltán egyetemi lelkész vezetésével.

A nap programja elég sűrű lett, akár csak a kiosztott 800 adag babgulyás.

9 órától az Újtemplomban volt istentisztelet, majd a következő órában már az Ótemplomban, ahol meggyújtották az elsőadventi gyertyát is.

11.30-tól osztották az ételt, majd 14 órától már Örménykúton és az Újtemplomban is volt imádság és szeretetvendégség.

15 órakor gyertyagyújtás volt Örménykúton, 16 órakor pedig Szarvas főterén is. Köszönet a teológusok lelkes szolgálatáért. Isten áldja az életüket!

Szarvason az idei adventben is Angyali reggeleket tartanak az Ótemplomban. Szeptember 4-én reggel Tusjak Lászlóné Marika, az Ótemplom levéltárosa volt a házigazdája az alkalomnak.

Este 9 órától meg lehet hallgatmi az elhangzottakat a Rádió Szarvas hullámhosszán vagy a neten https://radioszarvas.hu/

További szolgálók az ótemplomi reggeleken:

Hivatkozások: További képek. -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!