Újabb lehetőség az Európai Egyházak Konferenciájának nagygyűlésén való részvételre!

Újabb lehetőség az Európai Egyházak Konferenciájának nagygyűlésén való részvételre!

Share this content.

Budapest – Minden nagyszabású nemzetközi rendezvényen elkél a szorgos segítség – nincs ez máshogy az Európai Egyházak Konferenciája (EEK, KEK) nagygyűlésének esetében sem, amely 2013. július 3–8. között kerül megrendezésre Budapesten. Az esemény időtartama alatt a lelkes önkéntesek több módon is hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a Magyarországra érkező több mint 300 európai egyházi képviselő összejövetele zökkenőmentes legyen.

Az önkéntesek többek között fogadják majd a delegáltakat érkezéskor a reptéren, illetve pályaudvarokon; segédkeznek a gyülekezeti látogatások lebonyolításában; összeállítják a regisztrációs csomagokat, és a regisztrációnál is tevékenykednek a nagygyűlés elején; ezenkívül általános készenlétben állnak, hogy a résztvevőket tájékoztatni és segíteni tudják.

A nagygyűlésről további információ az alábbi honlapon található: https://assembly2013.ceceurope.org/.

Fontos tudnivaló és jelentkezési feltétel a jó kommunikációs készség és a budapesti helyismeret mellett a kiváló angol nyelvtudás szóban és írásban. Akiben mindez megvan, 2013.  április 5-ig jelentkezhet rövid bemutatkozó/motivációs levelével a nagygyűlés helyi koordinátoránál, Somosfalvi Orsolyánál.

Jelentkezéseket a cec.meot@gmail.com email címre várjuk, illetve a +36-30/6538511-es telefonszámon is lehet érdeklődni az önkéntességről. 

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!