Ki legyen az Év embere Orosházán?

Ki legyen az Év embere Orosházán?

Share this content.

Forrás: oroscafe.hu
Orosháza – Újabb esztendő telt el, az OrosCafé.hu szerkesztősége pedig – folytatva a hagyományt – újabb 47 nagyszerű embert választott Hét emberének 2017-ben. Közülük azonban már Önök, olvasók döntik el, ki legyen az, akit az Év embereként köszönthetünk január végén. Szavazzunk Ördög Endre evangélikus lelkészre és feleségére, Hoffmann Ágnesre, valamint a Székács-iskola igazgatónőjére, Fehér Borbálára!

„Lájkok százai, megosztások sokasága jelezte hétről hétre, hogy tiszteletre és megbecsülésre méltó orosháziakat mutattunk be minden alkalommal. Olyanokat, akik a városban, a városért, az itt élőkért tevékenykednek, vagy Orosháza szülötteként alkottak kiemelkedőt a sport, a kultúra, a gazdaság vagy a közélet területén. A velük készült interjú kivonata az Orosházi Élet hasábjain, a bővebb terjedelmű írás pedig itt, az OrosCafén jelent meg” írták.

„Most arra kérünk mindenkit, tekintse át az elmúlt évet ilyen szempontból is, és egy újabb lájkkal jelezze, kit tart a legkiemelkedőbbnek közülük. Szavazni az OrosCafé Facebook-oldalán lehet, ahol közzétettük mind a 47 kiváló ember fotóját és rövid méltatását. Minden like egy szavazatot ér, akire a legtöbben voksolnak, ő lesz az Év embere 2017-ben Orosházán. A szavazatokat január 29-e hétfő délig adhatják le. Természetesen a like-on túl a hozzászólásokat is várjuk, amelyekben személyes gondolatokat, tapasztalatokat osztanak meg a jelöltekről, esetleg szavazásra buzdítanak. Most Önök adhatnak azoknak, akik oly sokat tettek már Orosházáért” buzdítanak a honlapon.

Címkék: Év embere - Orosháza - szavazás -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!