Evangélikus applikáció készült! – Frissítve bannerekkel!

Evangélikus applikáció készült! – Frissítve bannerekkel!

Share this content.

Szöveg: Horváth-Bolla Zsuzsanna
Budapest – Az idei 1%-os kampány keretében elkészült az Evangélikus.hu nevű applikáció, amely már most tesztüzemmódban elérhető a Google Play áruházban Android készülékekre.

Az app evangélikus tartalmak integrált kommunikálására alkalmas, így fontos identitásépítő elem lesz a további evangélikus kommunikációban.

Az alkalmazásban el lehet olvasni a napi Útmutató igét a kapcsolódó olvasmányokkal együtt, emellett böngészhetőek az Evangélikus.hu-n megjelenő hírek, illetve a Luther Kiadó könyvajánlataiból is ízelítőt kapunk. Sőt, beépítésre került az Evangélikus énekeskönyv is, így istentisztelet alatt is praktikus segítséget nyújt majd az alkalmazás.

Május 20. fontos dátum: eddig rendelkezhetünk ugyanis adónk 1%-áról. Egyházunknak és egy alapítványnak egyaránt felajánlhatjuk személyi jövedelemadónk 1+1 százalékát. Az adó egy százalékának evangélikus alapítványok részére történő felajánlásához praktikus kereső nyújt segítséget az applikációban, amelyből elérhető az egyház által kifejlesztett új perselypénz szolgáltatás is, valamint a Magyarországi Evangélikus Egyház közösségi média felületei is, úgy mint a Lutheranhu nevű YouTube csatorna, az egyház Facebook és Instagram oldala, valamint az evangélikus dallista a Spotify-on.

Későbbiekben további tartalommal bővülhet az applikáció felülete.

Az app itt található a Goole Play áruházban.

Az applikáció népszerűsítésére bannerek letölthetőek innen:

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!