Evangélikus iskola diákjai is szerepelnek a hétpróbázók között

Evangélikus iskola diákjai is szerepelnek a hétpróbázók között

Share this content.

Forrás: kisalfold.hu
Győr – Győr-Moson-Sopron megyében kezdetét veszi a kaland, melynek során hét próbát kell teljesíteni a csapatoknak, és a legvégén le kell gyűrni a végső akadályt. Közösséget építhet diák, tanár a Kisalföld legújabb játékán, amelyen még egy evangélikus iskola diákjai is indulnak.

Pénteken lezárult a jelentkezés a Kisalföld 7próba közösségépítő kampányára. „A játékban hét olyan, kreatív energiákat felszabadító feladvány megoldására hívjuk az osztályokat, amelyek során felejthetetlen élményekkel gazdagodnak, a legvégét pedig sorverseny zárja, a győztesek nyereményekkel gazdagodnak. A játékra a hagyományos tanterv szerinti felső tagozatos általános iskolai osztályok jelentkezhettek egy legfeljebb háromperces videóval” – írták a Kisalföld.hu oldalon. 

A nevezők között ott szerepel a Győri Péterfy Sándor Evangélikus Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium 7/III. osztálya és 8/IV. osztálya is.

A nevezők teljes névsora itt olvasható.

Címkék: Kisalföld - 7próba -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!