Evangélikus műsorok a közmédia kínálatában

Evangélikus műsorok a közmédia kínálatában

Share this content.

Szöveg: Nagy László
Budapest – Az előttünk álló időszakban ismét számos evangélikus műsort kínál a közmédia. Ezeket gyűjtöttük össze.

EVANGÉLIKUS IFJÚSÁGI MŰSOR

Október 18-án, vasárnap 10.25-kor kezdődik a Duna Televízióban az Evangélikus ifjúsági műsor. Smidéliusz Gábor lelkész a Wittenbegben tanuló magyar diákok társaságáról beszél.  Az adást október 22-én, a Duna World csatornán 10.50-kor megismétlik. Szerkesztő Nagy László, rendező Horváth Tamás.

EVANGÉLIKUS RIPORTOK

Október 18-án, vasárnap a Duna Televízióban 11 órakor kezdődő Evangélikus riportok két Balaton melletti templomunkat mutatja be. Balatonboglárra és Balatonfüredre látogatunk. Az adást október 20-án, kedden a Duna World csatornán 10.25-kor megismétlik. Szerkesztő Nagy László, rendező Horváth Tamás.

MAI HITVALLÁSOK

Október 18-án, vasárnap a Duna Televízióban 11.30-kor kezdődő Mai hitvallásokban Nagy Tamás Ybl-díjas építészre emlékezünk. Felidézzük egy 10 éve készült műsorunkból gondolatait. Az adást október 23-án, pénteken 10.35-kor a Duna World csatornán megismétlik. Szerkesztő Nagy László.

Címkék: közmédia - tévé - műsor -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!