Evangélikus TeleTemplom: Advent első vasárnapja

Evangélikus TeleTemplom: Advent első vasárnapja

Share this content.

Szöveg: evangélikus.hu, videó: ld. stáblista
Advent ebben a járvány-megváltoztatta világban új lehetőséget kínál. A korábban nyüzsgő időszak csendesebb lesz, s most ezt a csendet lehet megtölteni értékes tartalommal. Ehhez segít az Evangélikus TeleTemplom új sorozatának első igehirdetése – Sefcsik Zoltán szekszárdi lelkész személyes élményből fakadó gondolatsora a beteljesedésről. Arról, hogy szemünk láttára, személyes életünkben is valósággá lehet, hogy nem lefelé tartunk, s nem a negatív erők bizonytalanságában vergődünk, hanem kiteljesedhet az életünk azzal a Jézussal, aki számárára a „mi” és a „ma” fontos. Mi, ma megtapasztalhassuk az élet teljességét. – Advent első vasárnapján Lk 4, 18-19 alapján szól hozzánk Sefcsik Zoltán szekszárdi evangélikus lelkész.

Kérjük, kövessék egyházunk honlapját, Youtube-(külső hivatkozás) és Facebook(külső hivatkozás)-oldalát!

A filmek a Magyarországi Evangélikus Egyház megbízásából készültek.

Készítették:

Fővilágosító: Fehér Péter

Világosító: Tanács Simon, Vogel Dávid

Operatőr: Csörnyei Tamás, Erős Barna, Tréfás Sándor

Hangtechnika: Kondás Ferenc, Wéber Zoltán

Smink: Nagy Júlia

Rögzítéstechnika: Faragó Péter

Utómunka: Láposi Zoltán

Rendező: Kőrösi András

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!