Ez az a nap 2018 – Az út

Ez az a nap 2018 – Az út

Share this content.

Forrás: Ez az a nap / ezazanap.hu
Budapest – Hatalmas hála van bennünk! Jézus azért jött, hogy elkészítse az utat Istenhez, aki megalkotta az embert és az egész világmindenséget. Az Ő szeretete tette lehetővé azt, hogy magára vette a bűneink büntetését, meghalt helyettünk, miattunk és értünk. Jézus az út!

Az idei, 2018. június 2-án megtartott Ez az a nap! fellépői is erről tettek bizonyságot. Az imádatba bevezetett bennünket a Hidden Kingdom, majd folytatta a PZM (Pünkösdi Zenei Misszió), Eddy és Oláh Gergő. Velünk együtt áldotta Istent a Worship Central is, akik egyenesen Nagy-Britanniából utaztak hozzánk Budapestre.

Fontosnak tartjuk, hogy az országunkat, nemzetünket letegyük Isten kezébe újra és újra, főleg ebben a kihívásokkal teljes időszakban, így ismét egy szívvel és egy lélekkel imádkoztunk Székely János, Steinbach József, Gáncs Péter, Mészáros Kálmán, Pataky Albert, Szuhányszky Gábor és Mézes László vezetésével.

Andelic Jonathan, Pintér Béla, Csiszér László, Prazsák László, Dobner Illés és Balogh Mihály folytatták Isten dicsőítését a színpadról, és végül, az est főelőadójaként David Crowdert és csapatát hallgathattuk meg, akik Texasból repültek hozzánk azért, hogy az Arénában velünk együtt emeljék fel Jézus szent nevét.

Köszönjük a bátorító gondolatokat dr. Mészáros Kálmánnak és D. Szabó Dani bácsinak, valamint László Viktornak, akik Isten szeretetéről beszéltek nekünk. Jelentős pillanat volt egy megállópont, mikor Pataky Albert buzdította az útkeresőket rálépni a helyes ösvényre.

Köszönjük, hogy eljöttetek, és együtt emelhettük fel kezeinket Istent dicsőítésére!

„Méltó vagy, Urunk és Istenünk, hogy Tied legyen a dicsőség, a tisztesség és a hatalom, mert Te teremtettél mindent, és minden a te akaratodból lett és teremtetett.” (Jel 4,11)

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!