Ez az a nap! – Az Igazság

Ez az a nap! – Az Igazság

Share this content.

Forrás: ezazanap.hu
Budapest – Az Ez az a nap! – mint felekezetközi mozgalom – közel 20 éve gyűjti össze a Krisztusban hívőket, közösségeken és határokon átívelő hidat építve, hogy együtt emeljük fel Jézus nevét, magasztalva Istent.

Idén június 1-jén várunk minden keresztény testvért és közösségre nyitott embert, korosztálytól és felekezettől függetlenül, hogy megtöltve a Budapest Arénát átélhessük az Úr Jézusban való összetartozás élményét. Őt szeretnénk a középpontba állítani idei témánk – az Igazság – tükrében is.

Idén a dicsőítésben vezetnek minket: Planetshakers, Noel Richards Band, Pat Barrett, King’s Village, Dics-Suli Band, 1000 fős Ez az a nap! kórus & Joy Gospel Symphonic, Pintér Béla, Friderika, Prazsák László, Heléna, Csiszér László, Gável András, Dobner Illés, Hanna, Unless. Hisszük, hogy a modern dicsőítő zene összeköthet hívőket és keresőket, generációkat és nemzeteket, kultúrákat.

Igei üzenettel készül Kiss József, dr. Gorove László, Németh János, László Viktor. 

A rendezvényhez idén is kapcsolódik a Misszió Expo, ahol 13–16 óra között különböző területeken szolgáló szervezetek megismerésére lesz lehetőség. Hívjuk az érdeklődőket a 24 órás dicsőítésre is, mely május 31-én 21 órakor kezdődik az Aréna különtermében. Ezen az alkalmon együtt imádkozunk és virrasztunk, kérve Isten áldásait az Ez az a nap! eseményére. A nagyszínpadi programon számos bátorítás és igei üzenet hangzik majd el, és lelkészekkel, egyházvezetőkkel közösen imádkozunk nemzetünkért. Ez alatt a gyermekek részére külön foglalkozást biztosítunk.

További információ: Ezazanap.hu

Címkék: Ez az a nap -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!