Ez az a nap! 2020 Online

Ez az a nap! 2020 Online

Share this content.

Forrás: Ez az a nap!
Budapest – Az idei Ez az a nap! online formában kerül megrendezésre július 18-án, amikor élő dicsőítéssel jelentkeznek a szervezők a Puskás Arénából. A több órás rendezvény során hazai előadók a helyszínről, külföldi barátok pedig videóüzenetekben jelentkeznek be. Az Ez az a nap! hagyományainak megfelelően lelki üzenetre és közös imádkozásra is sor fog kerülni.

Tervezett magyar előadók: Pintér Béla, Csiszér László, Gável András és Gellért, Caramel, Hanna, Mező Misi, Dobner Illés, Unless, PZM, Crux, Prazsák László, Amaro Del.
Tervezett külföldi előadók: Chris Tomlin, Matt Redman, Rend Collective, Kim Walker-Smith, Michael W. Smith, Noel Richards, Martin Smith, Graham Kendrick, Tim Hughes & Worship Central, Not An Idol.

Igei üzenet: Nick Vujicic, Louie Giglio, Max Lucado.

Az adás július 18-án, szombaton, 17.00 órától kezdődik.
A közvetítést az alábbi helyeken lehet nyomon követni:
Facebook: https://www.facebook.com/ezazanap.hu
YouTube: https://youtu.be/NV2drGUK2hY
Honlap: http://ezazanap.hu/
https://www.facebook.com/events/1157737924578722/
A személyes találkozás sem fog elmaradni, arra egy év múlva lesz lehetőség. 2021. július 24-én várnak a szervezők mindenkit a Puskás Arénába, ahova a már megvásárolt jegyek érvényesek továbbra is!
Részletek a jövő évi eseményről itt olvashatóak:
https://www.facebook.com/events/350037059190912/

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!