Falra mászom ettől! – Dunaújvárosban különleges ifjúsági órán forgattak

Falra mászom ettől! – Dunaújvárosban különleges ifjúsági órán forgattak

Share this content.

Szöveg és fotó: Stermeczki András
Dunaújváros – 2018. április 25-én az MTVA stábja egy rendhagyó ifjúsági órát örökített meg Dunaújvárosban. A műsort a Duna Televízió közvetíti most vasárnap, április 29-én, 10.10-kor. Ebből adunk közre néhány werkfotót ízelítőül. A felvételen megelevenedik a gyülekezeti ifi élete, ugyanis a stáb nemcsak az igetanulmányozást, de a tollasozást, pingpongot, csocsót és falmászást is megörökítette.

EVANGÉLIKUS IFJÚSÁGI MŰSOR – LELKÉSZ A TEMPLOMFALON
Április 29-én, vasárnap a Duna Televízióban 10.10-kor jelentkezik az Evangélikus ifjúsági műsor. Dunaújvárosba látogatunk, hogy megismerjük az ottani evangélikus fiatalokat. Az adást május 1-jén, kedden a Duna World csatornán 9.15-kor megismétlik. Szerkesztő-riporter Nagy László, rendező Horváth Tamás.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!