Önkéntes segítségnyújtás megszervezésével támogat a Fébé

Önkéntes segítségnyújtás megszervezésével támogat a Fébé

Share this content.

Szöveg: Madocsai Dániel
Budapest – A Fébé Evangélikus Diakonissza Egyesület a jövőben - Fébé Segítő Szolgálat kiegészítő névvel, - az önkéntes segítségnyújtás megszervezésével, elsősorban a családokat és egyedülállókat szeretné támogatni a mindennapi életben – tudta meg szerkesztőségünk Madocsai Dániel ügyvezetőtől.

A szervezet tagjai szeretnének segíteni egyedül állóknak a bevásárlásban, takarításban, kísérésben; családoknak gyerekfelügyeletben, korrepetálásban, betegek gondozásában; rászorulóknak ruhát és élelmiszert osztanának; betegeknek, időseknek segédeszközöket (kerekesszék, járókeret stb.) adnának kölcsön. Első akciójukkal azoknak kívánnak segíteni, akik fekvő beteg hozzátartozójukat ápolják.

„2017. január 21-én, szombaton a Sarepta Budai Szeretetotthonban 10-15 óráig olyan együttlétet szervezünk, melyben a konkrét ápolási ismereteken túl, lelki közösséget is megélhetünk a velünk együtt munkálkodókkal. Várjuk azok jelentkezését, akik segítséget kérnek, vagy segíteni tudnak!” - írták felhívásukban. 

Jelentkezni lehet a febe.egyesulet@gmail.com e-mail címen, vagy levélben: 1021 Hűvösvölgyi út 193. címen.

Honlap: www.febeegyesulet.hu.

Telefon: +36-20/500-74-83

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!