Félezren zsendültek, több versenyen bizonyítottak a diákok

Félezren zsendültek, több versenyen bizonyítottak a diákok

Share this content.

Forrás: teol.hu, szöveg: Szeri Árpád
Bonyhád – A Bonyhádi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium idén is megszervezte a Bonyhádi Szellemi Zsendülés elnevezésű rendezvényét. A Lotz János szövegértési és helyesírási versenyen, a Glasperlenspiel német nyelvű kultúrtörténeti versenyen, az Ésszel járom be a Földet földrajzversenyen, az Ordass Lajos retorikaversenyen, az Evangélikus iskolák történelemversenyén, valamint a Newsbrowsing angol nyelvű blogversenyen összesen mintegy ötezer tanuló vett részt az ország összes megyéjéből és a határon túlról.

A versenyeredmények részletesen itt ovlashatóak.

Evangélikus eredmények:

Evangélikus iskolák történelemversenye: 1. Deák Téri Evangélikus Gimnázium (Halász Anna, Velich Zsófia, Fülöp Jázmin, felkészítő tanár: Guóth Emil).

Ordass Lajos retorika verseny: Primer kategória: 1. hely: Inges Domonkos (Deák Téri Evangélikus Gimnázium).

A Newsbrowsing angol nyelvű blogverseny: 1. hely: Berger Zsófia (Bonyhádi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium, felkészítő: Futár Rajmundné).

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!