FELHÍVÁS: Legyen mindenki a múzeumban!

FELHÍVÁS: Legyen mindenki a múzeumban!

Share this content.

Szöveg: Zászkaliczky Zsuzsanna
Budapest – Az Evangélikus Országos Múzeum új állandó kiállításához olyan régi és újabb vagy legújabb fotókat gyűjtünk, amelyeken keresztelő, konfirmáció, esküvő, temetés, lelkész- vagy templomszentelés, iktatás, elsősorban maga a szertartás, de akár az öröm- vagy gyászünnepre összegyűlt család vagy gyülekezet csoportképe látható.

 

Külön köszönet, ha a képek jó felbontásban (300 dpi minimum) és adatolva (kik, hol, mikor, mi) érkeznek. Videóknak is örülünk! Minden felmerülő kérdésre igyekszünk válaszolni.

A küldeményeket ide kérjük küldeni: eom@lutheran.hu

Ha papíralapú fotókat küldenének (cím: 1052, Budapest Deák tér 4.), azokat kérés szerint visszaküldjük. A borítékban ne felejtsék el elérhetőségeiket közölni.

Határidő: 2016. július 31.

Kérjük a felhívást minden egyházi, intézményi, gyülekezeti levelezőlistán továbbítani.

Facebookon megosztani is ér!

Köszönettel és kíváncsian várjuk a felvételeket!

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!