Felhőtlen gyermekkort minden gyereknek!

Felhőtlen gyermekkort minden gyereknek!

Share this content.

Forrás: segelyszervezet.hu, fotó: MÖS
Budapest – A Tesco az elmúlt évekhez hasonlóan 2018-ban is támogatja az Ökumenikus Segélyszervezet Felhőtlen gyermekkor elnevezésű adománygyűjtését. Az áruházlánc vásárlói július 5-éig a már ismert, 250 forintos kuponok megvásárlásával segíthetik a szervezet munkáját, mely az összegyűlt támogatásból többek között bántalmazott és mélyszegénységben élő gyermekek nyári táborozását finanszírozza.

Sok gyermek él országszerte nélkülöző családban, akinek nem adatik meg a gyermekkor gondtalansága. Őket támogatja az Ökumenikus Segélyszervezet Felhőtlen gyermekkor adománygyűjtő kampánya. A szervezet a kampányban összegyűjtött adományokból táborokat szervez, fejlesztőfoglalkozásokat tart, és rendszeres közösségi programokkal próbál a nehéz sorsú gyermekek életébe feledhetetlen élményeket és önfeledt pillanatokat csempészni.

Ebben a segélyszervezetnek a Tesco vásárlói is segíthetnek azzal, ha a kampány ideje alatt (2018. június 5. – július 5.) az áruházak pénztárainál megvásárolják a 250 forintos adománygyűjtő kuponokat.


A Tesco évek óta stratégiai partnere az Ökumenikus Segélyszervezetnek. Minden évben csatlakozik a karácsonyi szeretet.éhség., valamint a tavaszi-nyári Felhőtlen gyermekkor kampányokhoz. Tavaly a Felhőtlen gyermekkor adománygyűjtés során az áruházlánc vásárlói összesen közel 33 millió forinttal járultak hozzá a rászoruló gyermekek életének gondtalanabbá tételéhez.


Idén az áruházlánc tovább erősíti az Ökumenikus Segélyszervezettel közös együttműködését, csatlakozva a szervezet „Ne csak szurkolj, segíts!” kezdeményezéséhez is. A Tesco nem csupán bátorítja munkatársait, hogy csatlakozzanak a segélyszervezet jótékony futóközösségéhez, de 500 000 forintos adománnyal is hozzájárul célkitűzéséhez: a segélyszervezet nyári táborainak támogatásához. 

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!