Mától óriás szeretet.éhség. mézeskalácsszív hív adományozásra Budapest belvárosában

Mától óriás szeretet.éhség. mézeskalácsszív hív adományozásra Budapest belvárosában

Share this content.

Forrás: segelyszervezet.hu
Budapest – Év végéig látható december 1-től az Ökumenikus Segélyszervezet különleges fényvetítése Budapest belvárosában, a Deák téri evangélikus templom falán. A mintegy 15 méteres fényfestésen a Segélyszervezet Országos Adventi Pénzadománygyűjtés szimbóluma és a szervezet adományvonalának 1353-as száma jelenik meg.

A figyelemre méltó akciót az is különlegessé teszi, hogy Budapest legnagyobb evangélikus templomának falán a szeretet.éhség. adománygyűjtésen kívül semmilyen más vetítés nem kapott még engedélyt, ám tekintettel a karitatív célra, az Ökumenikus Segélyszervezet esetében kivételt tesz a gyülekezet.

Az Ökumenikus Segélyszervezet az idén huszadi alkalommal indítja el Országos Adventi Pénzadománygyűjtését, és az időközben a felhívás állandó emblémájává lett szeretet.éhség. tört mézeskalácsszív mára évente több százezer ember számára jelent egyet karácsony egyik legfontosabb üzenetével: a cselekvő szeretettel, a szegények, a hiányt szenvedők támogatásával. Az egyre szélesedő ünnepi összefogás teszi lehetővé, hogy a Segélyszervezet ne csak ünnepekkor, de egész évben hatékonyan tudja segíteni a nélkülözőket és a bajba jutottakat.

A fényfestésen is látható 1353-as adományvonal bárhonnan hívható, ezért a Segélyszervezet azt reméli, hogy a belvárosba látogatók közül is sokakat emlékeztet a látványos vetítés arra, hogy akárcsak egyetlen hívással, azaz 250 forint felajánlással csatlakozhatnak az ország legnagyobb ünnepi összefogásához.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!