Ne bízd a zsűrire a döntést! – Szavazz a Vasi Kislegényczéhre!

Ne bízd a zsűrire a döntést! – Szavazz a Vasi Kislegényczéhre!

Share this content.

Forrás: Szombathelyi Evangélikus Egyházközség
Budapest – Szombathely – 2019. december 13-án lép színpadra a Vasi Kislegényczéh a Fölszállott a páva című népzenei tehetségkutató műsorban. A táncos lábú kislegények a szombathelyi Reményik Sándor Evangélikus Óvoda, Általános Iskola és Művészeti Iskola diákjai. Támogassuk őket!

A diákok a novemberi elődöntőben az erdélyi Szék község legényestáncával vívták ki a lehetőséget az újabb szereplésre, a decemberi középdöntőben pedig Rábaköz táncaival mutatkoznak be. A fiúk nagyon készülnek a megmérettetésre, hogy méltóképpen képviselhessék evangélikus iskolánk és gyülekezetünk közösségét, valamint Vas megye ifjúságát!
December 13-án, pénteken este kísérjük figyelemmel a lelkes kis legénycsapat bemutatkozását, és segítsünk szavazatainkkal!
A döntőbe jutásról ugyanis már a közönség is dönthet!
SZAVAZÁS:
Mobilapplikáción keresztül (ingyenes), a MédiaKlikk Plusz alkalmazásban történő regisztrációt követően – a műsor kezdetétől 5 percenként!
SMS-ben (alapdíjas), a +36-20/30/70-4422-999-es számra küldött 21-es kóddal – akár 20 szavazat is leadható!

Hivatkozások: A fiúk Facebook oldala. -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!