A gazdag ifjú böjtje – evangélizációs igehirdetés sorozat a nyíregyházi nagytemplomi gyülekezetben

A gazdag ifjú böjtje – evangélizációs igehirdetés sorozat a nyíregyházi nagytemplomi gyülekezetben

Share this content.

Szöveg és hangfájlok: Garai András (garainyh.hu)
Nyíregyháza – A böjt első hetében több évtizedes gyakorlat szerint, tematikus esti istentiszteletekkel készülnek az Urunk kereszthaláláról való méltó megemlékezésre a gyülekezeti teremben a 264 éves egyházközség tagjai. Ez évben Adámi László parókus lelkész evangélizációs szolgálatának összefoglaló címe a gazdag ifjú közismert története (lásd Mk 10,17-31) alapján: A kereszt felé induló Jézus föltárja az örök élet titkát.

Az elhangzó igehirdetéseket nyomon követhetik Olvasóink a tudósító honlapján itt, ezért előzetes információként, csak az egyes esték fő témáit adjuk közre: 

A nagy kérdés: Mit tegyek, hogy elnyerjem az örök életet?   

A nagy tévedés: Mindezeket megtartottam…

A nagy csalódás: Szomorúan távozott…

A nagy döbbenet: Akkor ki üdvözülhet?

A nagy lehetőség: Istennek minden lehetséges!

A gyülekezet vezetősége szeretettel hív és vár minden helyi és interneten bekapcsolódó, érdeklődő christianust a nagy találkozásra Urunkkal, hogy a mi böjtünk – a gazdag ifjúéhez hasonlóan – ne az elmulasztott lehetőségről szóljon… 

Jézus Krisztus azt ígéri: „aki énhozzám jön, azt én nem küldöm el”!

Címkék: böjt - sorozat - Nyíregyháza - Észak -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!