Sokan voltak kíváncsiak a gospelkoncertre a kanizsai templomban

Sokan voltak kíváncsiak a gospelkoncertre a kanizsai templomban

Share this content.

Forrás: zaol.hu
Nagykanizsa – A nagykanizsai evangélikus templom 2018. május 12-én, szombaton rendhagyó koncertnek adott otthont. A több felekezetből, köztük katolikus, baptista, evangélikus és református hívekből álló balatonboglári Seven Houses Gospel Choir & Band dicsőítő énekekkel, spirituálékkal, sőt funky stílussal fűszerezett énekkel, angol, magyar és zulu nyelven kedveskedett a közönségnek.

Gáspár Sándor karnagy elmondta: Kőszeghyné Raczkó Zsuzsanna esperes közreműködésére látogatott el kórusuk a dél-zalai városba.

A karnagy hangsúlyozta: mind az idősebb, mind pedig a fiatalabb generáció vallástól függetlenül, örömmel fogadja dalaikat, mert Isten szeretetét adják át a dal nyelvén. Sok templomban és fesztiválon léptek már fel hétéves fennállásuk óta.

Hivatkozások: További képek. -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!