Elhunyt dr. Majthényi Béláné Sántha Marianna

Elhunyt dr. Majthényi Béláné Sántha Marianna

Share this content.

Forrás: Kecskeméti Evangélikus Egyházközség
Kecskemét – Fájó szívvel, de Isten akaratában megnyugodva tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy dr. Majthényi Béláné Sántha Marianna, aki közel 70 évig volt a Kecskeméti Evangélikus Egyházközség kántora, 96 éves korában hazatért Teremtőjéhez.

Marica néni életéért 2017. szeptember 2-án, szombaton 11 órakor a kecskeméti evangélikus templomban istentisztelet keretében adunk hálát, majd a hamvakat a család Örkényben helyezi örök nyugalomra.

Gyászolja családja és a kecskeméti evangélikus gyülekezet.

„Ama nemes harcot megharcoltam, futásomat elvégeztem, a hitet megtartottam, végezetre eltétetett nekem az igazság koronája, amelyet megad nekem az Úr, az igaz bíró ama napon; de nemcsak énnekem, hanem mindazoknak is, akik várva várják az ő megjelenését.” (2Tim 4,7–8)

 

 

Csatolt állományok: MajthenyiBelane.pdf -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!