Gyerekkarácsonyi ünnepi istentisztelet volt a fancsali gyülekezetben

Gyerekkarácsonyi ünnepi istentisztelet volt a fancsali gyülekezetben

Share this content.

Forrás: fancsal.lutheran.hu, szöveg: Kiss Máté
Fancsal – Advent harmadik vasárnapján tartotta gyerekkarácsonyi ünnepi istentiszteletét a Fancsal-Hernádvécsei Evangélikus Egyházközség. Az ünnepi alkalmon kicsik és nagyok együtt dicsőítették énekekkel, versekkel mindenható Istenünket, azért a csodáért, hogy elküldte a Megváltót, Jézus Krisztust a világba. Közel 70 ember jött össze az apró faluban, hogy meghallgassa a fiatalok és a lelkész üzenetét. a jó hírt, hogy üdvözítő született nekünk.

Áldott alkalmon lehettünk együtt, ahol egy jelképes ajándékot is kaptak a gyülekezethez tartozó gyeremekek. Azzal a  reménységgel búcsúztunk el, hogy nem csak ők lettek megajándékozva ezen a napon, hanem az egész gyülekezet; és nem csak jelképes ajándékkal, hanem a legnagyobb ajándékkal, az üdvösség lehetőségével Jézus Krisztusban.

Fényképek.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!