„Ajándék volt minden nap” – az idei utolsó nyári tábor a Balatonnál

„Ajándék volt minden nap” – az idei utolsó nyári tábor a Balatonnál

Share this content.

Szöveg: evangelikus.hu/Szabó János
A repülőcserkészek szervezésében tartotta a szezon utolsó nyári táborát, a révfülöpi vitorlás tábort győri evangélikus egyházközség, ahol a kővágóörsi evangélikusok vendégei voltak. „Ajándék volt minden nap. Istennek legyen hála!” – írta Szabó János, a Győr-Nádorvárosi Újtemplom lelkésze a tábor után.

A vitorlás tábor a révfülöpi vitorlások baráti társasága jóvoltából jött létre Cseh József kapitány szervezésében. A táborban minden résztvevő elsajátíthatta a vitorlázás alapismereteit. A vitorlás versenyen pedig mindenki ki is próbálhatta magát.

„Atyánk szeret minket, mert a program ideje alatt éppen a vitorlázáshoz kellő időjárással áldott meg bennünket. Kiránduló időben túráztunk (megáztunk, de meg is száradtunk), strandidőben fürödtünk, esténként, részletekben elolvastuk Márk evangéliumát. Köszönet az önzetlen segítségért Cseh József kapitánynak és barátainak, Radó Zsófia tanárnőnek, Németh Attila tanár úrnak, Bierwarth Linda tanárnőnek, Jerabek Ivett tanárnőnek, cserkészvezetőnek, a résztvevő segítő szülőknek és elsősorban Pula Eszter táborparancsnoknak. Istennek legyen hála!” - írta Szabó János.

További képek itt láthatók.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!