Gyűjtés Eperjesnek

Gyűjtés Eperjesnek

Share this content.

Forrás: Tótkomlósi Evangélikus Egyházközség
Eperjes – Tótkomlós – Mint ahogyan a hírekből már értesülhettünk róla, 2019. december hatodikán gázrobbanás miatt kigyulladt egy 12 emeletes panelház a szlovákiai Eperjesen. A detonációban legalább öt ember életét vesztette, negyvenkilencen megsérültek. A tragikus esetről értesülve Tótkomlóson úgy gondolták, gyűjtést indítanak.

A Tótkomlósi Evangélikus Egyházközség 500 eurót, a Tótkomlósi Evangélikus Szeretetszolgálat szintén 500 eurót ajánlott fel az eperjesiek számára.

Az összegyűlt adományokat a Szlovákiai Evangélikus Egyház Keleti Püspöki Hivatalának számlájára fogjuk utalni, 2019. december 23-án – tájékoztatta szerkesztőségünket Szpisák Attila lelkész, aki elmondta azt is, hogy aki szeretne csatlakozni, támogatást nyújtani, de nem akar külföldre utalni, annak felajánlják azt a lehetőséget, hogy utaljon az ő számlájukra és ők továbbítják majd az adományt a szlovákiaiaknak.

Tótkomlósi Evangélikus Egyházközség OTP Bank – 1173318220043575 

Közlemény: EPERJES adomány

Címkék: Eperjes - adomány - támogatás -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!