Gyülekezeti gyermekszolgálatra felkészítő képzést szerveznek

Gyülekezeti gyermekszolgálatra felkészítő képzést szerveznek

Share this content.

Forrás: Bence Győző
Nagyveleg – Figyelmükbe ajánljuk a Fejér–Komáromi Evangélikus Egyházmegye új képzését, amelynek során a fiatalokat szeretnék felkészíteni a gyülekezeti gyermekszolgálatra.

„A fiatalok legtöbbje akkor talál otthonra a gyülekezetben, ha valamiféle szolgálatot bízunk rájuk. A gyerektáborokban és egyéb gyerekprogramok szervezésében a gimnazista korosztály már nagyon hasznos segítségünk lehet. A kis csapatunkkal kidolgozott képzés segíteni szeretné a lelkészek munkáját és az általuk küldött fiatalokat abban, hogy megtalálják helyüket és feladataikat a gyülekezetükben” – írták.

A képzés három hétvégés, mely egy elméleti és sok-sok gyakorlati részből áll. Nagy szeretettel várják a tizenöt és huszonöt év közötti fiatalok jelentkezését az egyházmegye határain kívülről is. Egy-egy hétvége díja 5000 Ft, tehát a teljes képzés 15 000 Ft. Kérik, hogy a gyülekezetek lehetőség szerint támogassák az általuk küldött fiatalokat, hiszen ez a képzés a gyülekezet hasznára is válhat.

Csatolt állományok: gyülgyer.pdf -
Hivatkozások: Facebook oldal. -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!