Ha hiányzik a Szélrózsa, idén sem kell lemondani róla! – Összeállt az új csapat

Ha hiányzik a Szélrózsa, idén sem kell lemondani róla! – Összeállt az új csapat

Share this content.

Szöveg: Kézdi Beáta, fotó: Arató Eszter és Rosta Izabella
Révfülöp – Révfülöpön, az Ordass Lajos Evangélikus Oktatási Központban tartotta első munkaági egyeztetését 2017. március 3. és 5. között a 12. Szélrózsa Országos Evangélikus Ifjúsági Találkozó újonnan alakult szervezői csapata, mely már gőzerővel készül a tavaszi ifik találkozójára.

A 2018-as találkozó szervezői: Antal Bálint, Arató Eszter, Baranyay Bence, Csadó Balázs, Farkas Ervin, Homoki Pál, Märcz Samu, Molnár Lilla, Pongrácz Máté, Ribárszki Ákos, Rosta Izabella, Seben Glória, Szeli Noémi és Szidoly Roland.

A munkaági megbeszélésen az új csapat tagjai a személyes megismerkedést követően részletesen beosztották a feladatokat és a felelősségi köröket. Hamarosan a Szélrózsa mottója és helyszíne is nyilvánosságra kerül. Amikor ez utóbbi is tudott lesz, természetesen csak akkor  válik teljessé a Szélrózsa-csapat a helyi lelkész személyével. Addig azonban még egy keveset várni kell.

Akik azonban nem tudnak, vagy nem szeretnének várni, főleg nem a következő Szélrózsáig, azoknak jó hír, hogy már idén, március 31. és április 1. között Bonyhádon is lesz egy találkozó, ahová várják a középiskolásokat, az egyetemistákat, a fiatal felnőtteket és az ifiket is szeretettel.

A Szélrózsa új koordinátorával és a Szélrózsa lelkészével korábban készült interjúnk itt olvasható.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!