Hangolódó #79 | Pete Dóra vol. 2

Hangolódó #79 | Pete Dóra vol. 2

Share this content.

Forrás: kotoszo.blog.hu
Szombat este van. Eszedbe jut, hogy holnap reggel templomba kellene menned, de nincs kedved hozzá. Nyűgösnek és hasztalannak érzed, keresed a kifogásokat, és szomorúan veszed tudomásul: rutinná vált az istentiszteletre járás. Ha ehhez hasonló gondokkal küzdesz, új rovatunkat neked találtuk ki. A Hangolódó sorozat utazásra hív, melyben különböző zenei útvonalakon gondolkodunk Isten és ember viszonyáról. Néha személyes hangvételben, néha nagyon is közérthetően, de mindenképpen a vasárnapi események felé tekintve. Mai válogatásunkat Pete Dóra, a Lift! zenekar tagja készítette.

A következő dalok mindegyike megmagyarázhatatlan módon valami iszonyatos pozitív energiát szabadít fel bennem, ezért is neveztem el „pure love” playlist-nek ezt az összeállítást. Igyekeztem „széleset„ meríteni a saját kis zenei világomból, emiatt található meg a magyar, osztrák, angol, amerikai zenék mellett zene a Golán fennsíkról is. Nagyon szeretem bővíteni zenei ismereteimet, talán ezért is van az, hogy kérdés nélkül megfér egymás mellett nálam a komolyzene, a magyar underground, a soul-funk, az r&b, a metál és a jazz is. Remélem, nektek is hasonlóan nagy örömet okoznak majd e dalok, mint amennyire nekem fontosak.

Tovább a KötőSzó blogra.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!