Meggyújtották a harmadik gyertyát is Telekgerendáson

Meggyújtották a harmadik gyertyát is Telekgerendáson

Share this content.

Szöveg: Liptákné Gajdács Mária
Telekgerendás – „Istené legyen a dicsőség a harmadik adventi gyertyagyújtási alkalmunkért” – írta szerkesztőségünknek küldött beszámolójában a telekgerendási gyülekezet vezetője, Liptákné Gajdács Mária, aki azoknak a segítőknek és részvevőknek is köszönetett mondott, akik nélkül ez az alkalom nem valósulhatott volna meg.

„Köszönjük mindenkinek a részvételt, a Szigeti Vendelnére való emlékező csendet, együtt érző szíveket, a gyászoló család mély fájdalmában osztozó könnyeket. Csillának a meghívót, a szorgoskodást, Ránkli Ferenc polgármesternek a köszöntő szavakat, Szatmáriné Erikának az ének és zene vezetését, hangszeres játékát, Szatmári Boglárka és Szűcs Szinonetta verseit, Zsiga Ella, Szatmári Boglárka, Szatmári Enikő, Zelenyánszki Zoé citera játékát. Szatmári apuka műszaki segítségnyújtását; minden szorgos-dolgos nőtestvérünknek a finom sütiket; fiamnak, Lipták Márk Róbertnek az adventi énekek szintetizátoron való megszólaltatását; Aradszki Jánosné gondnok asszonynak és segítőinek a példás hozzáállását. Szeretettel hívunk és várunk mindenkit a jövő vasárnapira is! SDG!”

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!