Határtalan beszélgetés a Teológia és határok című kötetről – Túl a határainkon, mégis innen

Határtalan beszélgetés a Teológia és határok című kötetről – Túl a határainkon, mégis innen

Share this content.

Szöveg és fotó: Boda Zsuzsa, moderátor: Galambos Ádám, videó: Győri András Timótheus
Budapest – A Luther Kiadó és az Evangélikus Hittudományi Egyetem (EHE) közös gondozásában a Teológia és határok című tanulmánykötetet 2020. szeptember 18-án, az Ünnepi Könyvhéten mutatták be. Videósorozatunkban a szerzők – az EHE oktatói – kerekasztal-beszélgetések során „határtalanul” vitatják meg a tanulmányaikban leírtakat.

A záró, ötödik alkalmon címének megfelelően – Túl a határainkon, mégis innen – a beszélgetés résztvevői – Joób Máté, az EHE Gyakorlati Teológia Tanszékének óraadó tanára, a Lelkészakadémia vezetője és Szabó B. András, az EHE Gyakorlati Teológia Tanszékének adjunktusa – nemcsak az európai kontinens országhatárait lépték át, hanem többek között arra is választ kerestek Galambos Ádám moderálásában, hol kezdődnek a megbocsátás határai. 

A sorozat negyedik, tűrőképességről szóló beszélgetése itt tekinthető meg.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!