Hatodik jótékonysági báljukat tartották az evangélikusok Szarvason

Hatodik jótékonysági báljukat tartották az evangélikusok Szarvason

Share this content.

Forrás: Facebook.com / Szarvas-Ótemplomi Evangélikus Egyházközség, fotó: Valló Zoltán
Szarvas – 2019. február 16-án este 7 órától az Árpád Szálló Rendezvényteremben tartották a szarvasi evangélikusok hatodik jótékonysági bálját, amelyen a jó hangulatról Kepenyes Pál és zenekara gondoskodott.

A bál háziasszonya ismét Hegedűs Éva volt, s az alkalom kezdetén Lázár Zsolt esperes köszöntötte a résztvevőket. Ezt követően dr. Melis János címzetes főjegyző fogalmazta meg a város köszöntését. Dr. Czinkóczky Mihály ótemplomi felügyelő a szarvasi evangélikusok nevében üdvözölte a jelenlévő bálozókat, és megköszönte a tanárok, a diákok, valamint a támogatók segítségét. A bál idei céljaként ismét az ifjúsági munkát nevezte meg. 

Az esten több mint kétszázan vettek részt. A hagyományhoz hozzátartozik a nyolcadikosok nyitótánca, akik frakkban és estélyi ruhában fogadták a vendégeket, és árusították a tombolát. Ezt követően Balázs Dominik és Kondacs Jázmin Bíborka, a szentesi Szilver TSE versenytáncosai latin táncokat mutattak be.

A Szivárvány Színjátszó Tehetségműhely idén is remek tánccal járult hozzá az est hangulatához, Rómába repítettek minket, egy őrült karneválba. Közel kétszáz tombola érkezett felajánlásként. A díjak között meg kell említenünk egy porszívót, kávéfőzőket, a polgármester kerékpárját, az alpolgármester maciját és a Aqua Spa Konferencia- és Wellness Hotel kétfős hétvégéjét a Szarvas Lux Kft. felajánlásában.

Hivatkozások: További képek. -
Címkék: Szarvas - evangélikus - bál -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!