A házasság hete – Evangélikus Élet ajánló

A házasság hete – Evangélikus Élet ajánló

Share this content.

Szöveg: Evangélikus Élet
Az Evangélikus Élet magazin 5. számában több írás is foglalkozik a február 7–14. között zajló országos rendezvénysorozat témájával. A házasság hetének idei „arcaival” készült (honlapunkon is olvasható) interjú mellett bekapcsolódhatunk a kaposváriak szerelmes kalandtúrájába, ám a hitvesi kapcsolatokra leselkedő veszélyekre is felhívja a figyelmet egy jegyzet. Egy további írás a család intézményének szépségére világít rá egy „láda mélyéről” előkerült csoportkép apropóján…

„Ha így együtt volt a család, mindig elmondta, hogy ő mindannyiunkban lát olyan dolgokat, amelyek világosan mutatják, hogy ez bizony egy család, még akkor is, ha a tagjai néha nagyon messze kerülnek, míg vannak, akik szinte el sem mozdulnak a közeléből. Hol azt mondta, hogy elég, ha a szemeinket nézi, mert azok annyira egyformák, hogy akár ki is cserélhetnénk egymással, akár öreg a fiatallal, akár nő a férfival. Máskor pedig úgy látta, hogy valamilyen közös dolog van a ruhánkon, egy szín vagy egy minta, amely mindenkinél egyformán megvan.”

 

A témáról bővebben olvashatnak az Evangélikus Élet 2016. február 7-én megjelenő számában. 

(Családi csoportkép – Evangélikus Élet magazin 2016/5. – 16. old.)

Az Evangélikus Élet magazin megrendelhető a Luther Kiadónál, a kiado@lutheran.hu címen, vagy digitális formában megvásárolható és letölthető a Digitalstand oldaláról.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!